Uw patiëntgegevens

Hallux Voetexperts heeft per 1-4-2020 de vestigingen aan de Camperstraat (huisartsenpraktijk) en aan de Ruysdaelstraat (Gezond in Zuid) overgenomen van ‘Van Dijk Voetexperts’

De Camperstraat is tot onze spijt per 1-5-20 gesloten. Dit met als reden dat de huisartsenpraktijk is uitgebreid met een extra huisarts en er om die reden niet langer plaats is om onze dag op deze locatie te continueren. Wij hopen u dan ook te mogen ontvangen op de locatie aan de Ruysdaelstraat waar wij op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig zijn.

Indien u gebruik wilt blijven maken van de locatie aan de Ruysdaelstraat, willen wij u vragen op de link (verleen toestemming) onderaan deze pagina te klikken en het toestemmingsformulier te voorzien van uw persoonlijke gegevens. Doe dit graag voor 12 juni.

Wij vragen dan uw patiëntdossier op en bij uw eventuele volgende bezoek zijn alle gegevens bij ons in het systeem bekend.

Verleen toestemming “patiëntgegevens”

Na het verzenden van uw toestemming kunnen wij uw dossier overzetten.


Alvast bedankt voor uw medewerking. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op 088-34 56 543 of u kunt u vraag stellen via ons contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Team Hallux Voetexperts.