Afspraak bij een Hallux podotherapeut? Direct online regelen

Kent u dat? U heeft bijna dagelijks last van uw voeten of kampt met klachten aan uw houdings- en bewegingssysteem waarvan u denkt dat uw voeten de oorzaak zijn. Dan kan het raadzaam zijn een afspraak met een podotherapeut te maken.

Specialisten

Een Hallux podotherapeut is een expert op het gebied van voeten en voetklachten. Wanneer u bij een van de aangesloten podotherapeuten een afspraak maakt, bent u verzekerd van de juiste zorg en uitgebreide aandacht. De podotherapeut zal uw klachten onderzoeken en luistert naar uw verhaal. Pas dan wordt gekeken naar een oplossing voor uw voetproblemen of voet gerelateerde aandoeningen. Mogelijke oplossingen na een afspraak bij een podotherapeut kunnen zijn:

  • Speciale inlegzolen
  • Oefeningen of schoenadvies
  • Aanvullende fysiotherapie
  • Voetchirurgie

In de meeste gevallen wordt een afspraak bij een podotherapeut vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De kosten voor steunzolen bestaan uit meerdere delen, maar vindt ook uitsluitend plaats vanuit de aanvullende verzekering. De kosten van podotherapie gaan niet ten koste van uw eigen risico.

Voor een verzekeringscheck kunt u terchecht op de website van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

De dichtstbijzijnde podotherapeut

Hallux podotherapeuten bevinden zich door heel Nederland. Vind hier een Hallux podotherapeut bij u in de buurt en maak snel een afspraak. Een overzicht van al onze praktijken vindt u op onze praktijken pagina.

Orthopedische schoenen

Vind hier een Hallux praktijk voor het aanmeten en bestellen van orthopedische schoenen en maak direct een afspraak.

Voetchirurgie

Maak hier een afspraak met een specialist op het gebied van voetchirurgie.

Hallux-Groep

Wilt meer informatie over de Hallux-groep of met de Hallux groep overleggen op welke manier Hallux uw bedrijf kan helpen? Voor vragen over de Hallux Groep kunt contact met ons opnemen of hier een afspraak maken.