Extra paar therapeutische zolen op maat

Steeds vaker krijgen we de terugkoppeling van onze cliënten of de mogelijkheid er is om een extra paar therapeutische zolen aan te meten. Het antwoord op deze vraag is dat dit mogelijk is.

Wilt u een extra paar therapeutische zolen, dan hoeft u alleen het onderstaande formulier in te vullen en naar ons toe te sturen. Is het langer dan een jaar geleden dat het huidige paar zolen zijn aangemeten? Het advies is dan om eerst een voetconsult met de podotherapeut te plannen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Een aantal voordelen van een extra paar zolen zijn;

  • Door uw zolen met regelmaat te wisselen bevordert u de levensduur van de zool;
  • Bij gebruik van verschillende schoenen, te denken valt aan vrijetijds-, werk-, of wandelschoenen hoeft u niet steeds de zolen te rouleren;
  • Overvallen door nat weer of last van zweetvoeten? Het kan prettig zijn om een paar droge zolen achter de hand te hebben;
  • Slijtage, zolen hebben helaas ook een bepaalde levensduur en vroeg of laat moeten ze vervangen worden, met het risico dat u tijdelijk geen zolen heeft of zolen die onprettig zitten. Door een extra paar zolen aan te schaffen kunt u dit soort problemen voorkomen.

Eindejaarsaanbieding

Indien u een extra paar zolen wenst, voor bijvoorbeeld sport- of wandelschoenen, kunt u nu gebruik maken van onze jaarlijkse  eindejaarsaanbieding*.

Tot 31 december 2020 is het mogelijk om een extra paar zolen met een eenmalige korting van €36,00 te bestellen via onze website. U betaalt in plaats van  €135,00 nu het bedrag van €99,00.

Door het onderstaande aanvraagformulier te gebruiken, kunt u direct een aanvraag doen.

Aanvraagformulier extra paar zolen

Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op.


*Voorwaarden eindejaarsaanbieding
– Bestellingen en facturatie zijn alleen van toepassing van 13 november tot 31 december 2020. Buiten deze periode is de aanbieding niet van toepassing.
-Reeds bestelde zolen vallen niet onder deze voorwaarden.
-Is het langer dan een jaar geleden dat het huidige paar zolen zijn aangemeten? Dan is het advies eerst een voetconsult met de podotherapeut te plannen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.