Huisschoenen op maat


Uw eigen huisschoenen voor de koude winterdagen! Dat kan nu ook via de Hallux podotherapeut.
Uw eigen huisschoenen voor de koude winterdagen! Dat kan nu ook via de Hallux podotherapeut.
De orthopedische huisschoenen van FITS worden gemaakt van erkent Italiaans vilt (90% wol / 10% polyester) en zijn heerlijk warm voor in de winter. De huisschoenen zijn er in een tweetal modellen, in diverse kleuren en exclusief beschikbaar voor dames.

Afspraak maken
T 088 – 34 56 543

U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken of het afspraak formulier invullen.

Aanbieding
Om kennis te maken met dit nieuwe luxe product bieden wij u tot 28-02-2019 eenmalig een korting aan van 10% op de normale verkoopprijs van €255,-.


Therapeutische ondersteuning
Wij hebben huisschoenen, die geschikt zijn voor uw therapeutische Hallux steunzolen. Voor het aanmeten van deze FITS huisschoenen kun je terecht bij de erkende podotherapeuten van Hallux Voetexperts. Via de Hallux praktijken pagina kun je op zoek naar een voor u geschikte praktijklocatie. De Hallux podotherapeut zorgt ervoor dat uw 3D aangemeten voetbed 1 op 1 in uw nieuwe huisschoenen wordt verwerkt.

3D technologie gecombineerd met vakmanschap!
Naast een speciaal ontwikkelde aanmeettechniek worden de huisschoenen aangemeten met een 3D scantechniek. Uw ingescande voet wordt digitaal gemodelleerd en voorzien van therapeutische ondersteuning. De huisschoenen worden vervolgens vervaardigd door de experts van FITS Footwear. U kunt de nieuwe collectie alvast bekijken op de website van FITS

Aanvraagformulier luxe dames huisschoenen

Na verzenden van het aanvraagformulier wordt er contact met u op genomen om een afspraak in te plannen.Uw steunzool verwerkt in comfort huisschoenen!

Wist je dat je 60% van de tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen? Hallux Voetexperts heeft met FITS Footwear dé oplossing in huis om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. Wij raden u immers aan, om uw zolen ook binnenshuis te dragen. Het nieuwste product voor dames zijn de comfortabele huisschoenen met uw Hallux therapeutische voetbed. A