Inlegzolen, standaard of op maat gemaakt

Inlegzolen kunnen een resultaat zijn van een bezoek aan een podotherapeut. Heeft u lichte voetklachten, dan kunnen standaard inlegzolen ook al verlichting bieden. Hallux biedt in beide gevallen uitkomst.

Een podotherapeut bezoeken

Voor pijnlijke voeten en voet gerelateerde klachten kunt u bij een podotherapeut terecht. Na onderzoek en analyse kan het zijn dat de podotherapeut de behandeling wil starten met inlegzolen. U krijgt dan speciaal op uw situatie afgestemde inlegzolen die u pijnklachten moeten verminderen. Een Hallux podotherapeut kan u hierbij uitstekend helpen. De podotherapeut adviseert en zal samen met u uitgebreid de behandeling bespreken.

Vind hier een podotherapeut bij u in de buurt.

Standaard inlegzolen tegen lichte voetklachten

Voor mensen met milde voetklachten hebben de voetspecialisten van Hallux standaard inlegzolen ontwikkeld. Deze zijn verkrijgbaar op plaatsen waar u goed advies kunt krijgen over de aanschaf van de standaard inlegzolen. U vindt ze bijvoorbeeld bij verschillende fysiotherapiepraktijken, apothekers, gezondheidswinkels en drogisterijen. Ook winkels voor wandelschoenen en de betere schoenenzaken verkopen Hallux standaard inlegzolen.

Vind hier een verkooppunt bij u in de buurt die de Hallux standaard inlegzool verkoopt.