Oosterhout (EZC)

Hallux podotherapie Oosterhout (EZC)
Pasteurlaan 9b
4901 DH Oosterhout

Gevestigd in Oosterhout EZC

Afspraak maken
T 088 – 345 6 543

Van maandag t/m vrijdag kunt u van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken. U kunt ook het afspraak formulier invullen.

Parkeren
Betaald parkeren bij het Amphia ziekenhuis (eerste kwartier gratis). Ingang gezondheidscentrum is links naast het ziekenhuis en niet IN het ziekenhuis.

Het EZC (Eerste Lijns Zorgcentrum) ligt op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Bij binnenkomst ziet u de apotheek, u gaat rechtsaf en kunt plaatsnemen bij de bloedafname.

U kunt bij ons terecht voor
Hallux podotherapie Oosterhout wil met een totaal dienstenpakket alle voetklachten of klachten aan knieën, heupen of lage rug die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten, kunnen verhelpen of verbeteren. Hallux podotherapie Oosterhout heeft alle disciplines en oplossingen in huis, of werkt hier nauw mee samen, om boven genoemde klachten zo snel mogelijk te verhelpen. U kunt hierbij denken aan therapeutische zolen op maat, schoenadvies voor sporters, echografie(hielspoor), ortheses en advies voor voetoefeningen

Ons team

Maak een afspraakverzoek met de Hallux podotherapeut in Oosterhout

Na verzenden van het afspraakverzoek formulier wordt er contact met u op genomen om een definitieve afspraak in te plannen.

Afspraakverzoek Oosterhout EZCAddress: