Afspraak maken met een Orthopedisch schoentechnicus bij u in de buurt?

De experts van Hallux orthopedie bieden u deskundigheid en service op het gebied van orthopedisch schoenen. U kunt bij ons terecht voor orthopedische schoenen en steunzolen.Bekijk hier waar u een afspraak kunt maken met de Orthopedisch schoentechnieker.Uw orthopedisch schoentechnicus

Victor van de Berg (orthopedisch schoentechnicus)


Uw orthopedisch schoentechnicus

Jurgen Wollaert

Jurgen Wollaert (Orthopedisch schoentechnicus)


Uw orthopedisch schoentechnicus

Hallux orthopedisch schoentechnicus

Koen Toonen (Orthopedisch schoentechnicus)


Over Hallux Orthopedie

De experts van Hallux orthopedie bieden u deskundigheid en service op het gebied van orthopedisch schoenen. U kunt bij ons terecht voor orthopedische schoenen en steunzolen. Bij sommige voet- of voet gerelateerde problemen zijn orthopedische schoenen de oplossing. In dat geval kunt u bij Hallux terecht. Onze ervaren orthopedisch schoentechnici zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw probleem.

Hallux orthopedische schoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bovendien ook modieus. Voor een ruim assortiment orthopedische schoenen volgens de laatste trends en kleuren, werken wij samen met Brigante schoenen. Ons doel is dat het samenstellen van een uw schoen niet wordt gezien als een beperking, maar dat het eerder gezien wordt als een privilege.