Orthopedie praktijken

De experts van Hallux orthopedie bieden u deskundigheid en service op het gebied van orthopedisch schoenen. U kunt bij ons terecht voor orthopedische schoenen en steunzolen. Bij sommige voet- of voet gerelateerde problemen zijn orthopedische schoenen de oplossing. In dat geval kunt u bij Hallux terecht. Onze ervaren orthopedisch schoentechnici zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw probleem.

Hallux orthopedische schoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bovendien ook modieus. Voor een ruim assortiment orthopedische schoenen volgens de laatste trends en kleuren, werken wij samen met Brigante schoenen. Ons doel is dat het samenstellen van een uw schoen niet wordt gezien als een beperking, maar dat het eerder gezien wordt als een privilege.

Hallux heeft voor iedereen een oplossing op maat. Onze Hallux schoentechnici werken samen met onze gespecialiseerde podotherapeuten aan de perfecte orthopedische schoenen voor u! Meer weten? Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met 088 3456500.

Maak een afspraakverzoek met de orthopedisch schoentechnicus

U kunt bij elke praktijk een afspraak maken. Elke locatie heeft een eigen afspraakverzoek formulier dat u kunt invullen. Na verzenden van het afspraak formulier wordt er contact met u op genomen om de afspraak in te plannen.

Bekijk meer informatie over onze orthopedische oplossingen:
Orthopedische schoenen
orthopedische voorziening aan confectieschoenen
Semi orthopedische schoenen
Verbandschoenen
Voorlopige Orthopedische Schoenen