Missie en visie

De wereld gezonder en gelukkiger maken.

Visie Hallux

De Hallux Groep gelooft dat hij de wereld een beetje beter en gelukkiger kan maken door mensen in beweging te brengen of te houden. Bewegen is gezond, want hierdoor verbeteren veel lichamelijke functies. Als mensen beperkt worden in hun vrijheid van bewegen door pijnklachten aan voeten, knieën, heupen of lage rug raken zij veelal gefrustreerd.

De voet van A tot Z

De Hallux Groep wil met een totaal dienstenpakket alle voetklachten of klachten aan knieën, heupen of lage rug die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten kunnen verhelpen of verbeteren. Hallux Groep heeft alle disciplines in huis, of werkt hier nauw mee samen, om boven genoemde klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

Kwaliteit en kennis

Alle podotherapeuten van Hallux hebben een vierjarige hbo-opleiding podotherapie gevolgd. Alle podotherapeuten volgen de verplichte bijscholingen.
Hallux Academie ontwikkelt zelf trainingen en cursussen. Voor de eigen podotherapeuten, maar ook voor podotherapeuten die niet bij Hallux zijn aangesloten. En voor aanpalende disciplines, zoals fysiotherapeuten.

Hallux podotherapeuten volgen een verplichte interne opleiding tot ‘casemanager’. Hierdoor kunnen zij in de samenwerking met andere voetspecialisten en aanverwante (para)medische disciplines het beste de belangen van de cliënt behartigen. De Hallux podotherapeut is de spin in het web van de voetzorg.

Met een eigen kwaliteitscommissie borgt Hallux de kwaliteit van de aangesloten partners.

Lage kosten

Hallux vindt dat de zorg goedkoper kan en moet. Daarom ontwikkelt Hallux goedkopere producten en stimuleert het bewustzijn van cliënten om goed voor zichzelf te zorgen. Door samenwerking en standaardisatie bespaart Hallux tijd en geld op de randzaken, zoals telefonie, administratie, et cetera.

Hallux Groep weet dat je alleen meestal harder gaat, maar dat je samen verder komt!