Podotherapie Amsterdam


Hallux Podotherapie Amsterdam

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle Hallux podotherapie Amsterdam praktijklocaties. U kunt door middel van het “praktijkoverzicht Amsterdam” een praktijklocatie bij u in de buurt vinden.

Afspraak maken

T 088 – 345 6 543

U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken of het afspraakverzoek formulier invullen bij de locatie van uw voorkeur in Amsterdam.

Uw podotherapeut in Amsterdam

Praktijkoverzicht Amsterdam
U kunt bij elke praktijk een afspraak maken. Elke locatie heeft een eigen afspraakverzoek formulier dat u kunt invullen als u klikt op één van de onderstaande praktijklocaties. Na verzenden van het afspraakverzoek formulier wordt er telefonisch contact met u op genomen om de afspraak in te plannen.

U kunt bij ons terecht voor

Hallux podotherapie Amsterdam wil met een totaal dienstenpakket in Breda alle voetklachten of klachten aan knieën, heupen of lage rug die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten, kunnen verhelpen of verbeteren. Hallux podotherapie Breda heeft alle disciplines en oplossingen in huis, of werkt hier nauw mee samen, om boven genoemde klachten zo snel mogelijk te verhelpen. U kunt hierbij denken aan steunzolen op maat, schoenadvies voor sporters, ortheses en advies voor voetoefeningen

U kunt in Amsterdam ook bij ons terecht voor het aanmeten van orthopedische schoenen. Meer informatie over het aanmeten van orthopedische schoenen kunt u hier vinden