Podotherapie Breda


Hallux Podotherapie Breda
Op deze pagina vindt u een overzicht van alle Hallux podotherapie Breda praktijklocaties. U kunt door middel van het “praktijkoverzicht Breda” een locatie bij u in de buurt vinden.

Afspraak maken
T 088 – 345 6 543

U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken of het afspraakverzoek formulier invullen bij de locatie van uw voorkeur in Breda.

Uw podotherapeuten in Breda

U kunt bij ons terecht voor
Hallux podotherapie Breda wil met een totaal dienstenpakket in Breda alle voetklachten of klachten aan knieën, heupen of lage rug die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten, kunnen verhelpen of verbeteren. Hallux podotherapie Breda heeft alle disciplines en oplossingen in huis, of werkt hier nauw mee samen, om boven genoemde klachten zo snel mogelijk te verhelpen. U kunt hierbij denken aan steunzolen op maat, schoenadvies voor sporters, ortheses en advies voor voetoefeningen

U kunt in Breda ook bij ons terecht voor het aanmeten van orthopedische schoenen. Meer informatie over het aanmeten van orthopedische schoenen kunt u hier vinden

Praktijkoverzicht Breda
U kunt bij elke praktijk een afspraak maken. Elke locatie heeft een eigen afspraakverzoek formulier dat u kunt invullen als u klikt op één van de onderstaande praktijklocaties. Na verzenden van het afspraakverzoek formulier wordt er telefonisch contact met u op genomen om de afspraak in te plannen.

Maak nu een afspraakverzoek bij een Hallux podotherapeut in Breda

Na verzenden van uw aanvraag wordt er contact met u op genomen om een afspraak in te plannen op één van onze praktijklocaties in Breda.

 

Hallux podotherapie Breda werkt samen met o.a. de volgende partners;

Gezondheidscentrum Kapelhof
Doornbos fysio groep
Breda West Paramedisch Centrum

Bent u op zoek naar een andere praktijklocatie van Hallux? Dan kunt u hier een overzicht vinden van alle praktijken in Nederland.

Wilt u gelijk naar de desbetreffende praktijkpagina? Dan kunt u hier doorklikken naar de desbetreffende praktijk in Breda:
Breda (Abdijstraat)
Breda (Amphia)
Breda (Ginnekenweg)
Breda (GZ Kapelhof)
Breda (Zoete Inval)
Breda (West Paramedisch Centrum)