Podotherapie Rotterdam


Hallux Podotherapie Rotterdam
Op deze pagina vindt u een overzicht van alle Hallux podotherapie Rotterdam praktijklocaties. U kunt door middel van het praktijkoverzicht Rotterdam een locatie bij u in de buurt vinden.

Afspraak maken
T 088 – 345 6 543

U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken of het afspraakverzoek formulier invullen bij de locatie van uw voorkeur in Rotterdam.

Uw podotherapeuten in Rotterdam

U kunt bij ons terecht voor
Hallux Voetexperts wil met een totaal dienstenpakket in Rotterdam alle voetklachten of klachten aan knieën, heupen of lage rug die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten, kunnen verhelpen of verbeteren. Hallux podotherapie Rotterdam heeft alle disciplines en oplossingen in huis, of werkt hier nauw mee samen, om boven genoemde klachten zo snel mogelijk te verhelpen. U kunt hierbij denken aan steunzolen op maat, schoenadvies voor sporters, ortheses en advies voor voetoefeningen

U kunt in Rotterdam ook bij ons terecht voor het aanmeten van orthopedische schoenen. Meer informatie over het aanmeten van orthopedische schoenen kunt u hier vinden

Maak een afspraakverzoek voor een praktijklocatie in Rotterdam?
U kunt bij elke praktijk een afspraak maken. Elke locatie heeft een eigen afspraakverzoek formulier dat u kunt invullen. Na verzenden van het afspraak formulier wordt er contact met u op genomen om de afspraak in te plannen.


 

Maak nu een afspraakverzoek bij een Hallux podotherapeut in Rotterdam

Na verzenden van uw aanvraag wordt er contact met u op genomen om een afspraak in te plannen op één van onze praktijklocaties in Rotterdam.


Wilt u gelijk naar de desbetreffende praktijkpagina? Dan kunt u hier doorklikken naar de desbetreffende praktijk in Rotterdam:

Praktijk Rotterdam Alexandrium
Praktijk Rotterdam Hoofdweg
Praktijk Rotterdam Blijdorp/Noord
Praktijk Rotterdam Zuidwijk

Hallux podotherapie Rotterdam werkt samen met o.a. de volgende partners;

Gezondheidscentrum Oosterflank
Park Medisch Centrum
Medisch Centrum Zuidwijk

Bent u op zoek naar een andere praktijklocatie van Hallux? Dan kunt u hier een overzicht vinden van alle praktijken in Nederland.