Podotherapie Utrecht


Hallux Podotherapie Utrecht

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle Hallux podotherapie Utrecht praktijklocaties. U kunt door middel van het “praktijkoverzicht Utrecht” een locatie bij u in de buurt vinden.

Afspraak maken

T 088 – 345 6 543

U kunt van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken of het afspraakverzoek formulier invullen bij de locatie van uw voorkeur in Utrecht.

Uw podotherapeuten in Utrecht

U kunt bij ons terecht voor

Hallux podotherapie Utrecht wil met een totaal dienstenpakket in Breda alle voetklachten of klachten aan knieën, heupen of lage rug die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten, kunnen verhelpen of verbeteren. Hallux podotherapie Utrecht heeft alle disciplines en oplossingen in huis, of werkt hier nauw mee samen, om boven genoemde klachten zo snel mogelijk te verhelpen. U kunt hierbij denken aan steunzolen op maat, schoenadvies voor sporters, ortheses en advies voor voetoefeningen

U kunt in Utrecht ook bij ons terecht voor het aanmeten van orthopedische schoenen. Meer informatie over het aanmeten van orthopedische schoenen kunt u hier vinden

Praktijkoverzicht Utrecht
U kunt bij elke praktijk een afspraak maken. Elke locatie heeft een eigen afspraakverzoek formulier dat u kunt invullen als u klikt op één van de onderstaande praktijklocaties. Na verzenden van het afspraakverzoek formulier wordt er telefonisch contact met u op genomen om de afspraak in te plannen.


Hallux Podotherapie Utrecht Praktijklocaties

Via de onderstaande links kunt u direct naar de praktijkpagina’s van onze locaties in Utrecht.
Utrecht Annatommie
Utrecht-Kampong
Utrecht Noord
Utrecht Noord-West
Utrecht West
Utrecht Zuid-West