Wat is podotherapie

In de podotherapie worden personen behandeld met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Alle personen worden behandeld door een Podotherapeut: de bevoegdheid tot het voeren van de titel podotherapeut is voorbehouden aan degenen die een HBO-opleiding (met bachelor degree) voor podotherapeuten hebben afgerond.

Klachten herkennen

Bij de Hallux podotherapie praktijken werken gespecialiseerde behandelaars die u kunnen helpen bij bijvoorbeeld een stijve grote teen, hielspoor, een Hallux Valgus of een zenuwinklemming in de voorvoet. Ook voor lichamelijke klachten of afwijkingen aan de enkels, knieën, heupen of rug die veroorzaakt worden door afwijkend functioneren en/of een afwijkende stand van de voeten, kunnen we u in de podotherapie een oplossing bieden. De klachtenwijzer helpt u in te schatten of onze podotherapeuten iets voor u kunnen betekenen.

Behandeling op maat

In de Hallux podotherapie praktijken bieden we u een behandeling die speciaal is afgestemd op uw klachten en waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en doelen. Onze podotherapeut heeft het doel de pijnklachten aan voeten, knieën of heupen te verminderen of te laten verdwijnen door uw voetstand en/of looppatroon te corrigeren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak in de dichtstbijzijnde Hallux podotherapie praktijk. Kijk hier waar u een podotherapeut kunt vinden bij u in de buurt.

Podotherapie praktijk? Bezoek de specialisten van Hallux Voetexperts!

Hallux podotherapie praktijken vindt u door heel Nederland. Iedere podotherapeut die onze naam draagt, is een gediplomeerde specialist die streeft naar de allerhoogste kwaliteit. In onze podotherapie praktijken kunt u terecht voor pijnlijke voeten en voet gerelateerde klachten.

Kortom: uw lichaam (weer) in beweging dankzij uw Hallux podotherapeut.