Gespecialiseerde podotherapeuten

Een ervaren en gespecialiseerde podotherapeut die niet alleen uw klachten onderzoekt, maar ook luistert naar uw verhaal? Welkom bij Hallux podotherapie! Wij zijn het adres voor de behandeling van pijnlijke voeten en voet gerelateerde klachten.

Kwaliteitsbehandeling op maat

Een Hallux podotherapeut is aangesloten bij de Hallux groep en streeft de hoogst mogelijke kwaliteit na. Onze podotherapeuten willen zoveel mogelijk mensen helpen om zich zowel fysiek, als mentaal te ontwikkelen. Wij promoten wandelen en bewegen, omdat het lichaam en geest stimuleert. Lukt het wandelen niet (meer), omdat er klachten aan de voet ontstaan, dan proberen de Hallux podotherapeuten u weer zo snel mogelijk pijnvrij te krijgen. Met onze oplossingen proberen we uw voetstand en/of looppatroon te corrigeren, waardoor pijnklachten verminderen of verdwijnen.

Mogelijke oplossingen die de Hallux podotherapeut kan bieden:

  • Speciale maatwerk inlegzolen
  • Oefeningen of schoenadvies
  • Aanvullende fysiotherapie (met samenwerkingspartner fysiotherapie) of andere behandelingen

Een afspraak met een podotherapeut

Heeft u vragen over Hallux, dan kunt u contact met ons hoofdkantoor opnemen. Voor vragen over klachten of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde praktijk.