Sandalinos

Sandalinos® is een Nederlands product met een uitgebreide dames- en herencollectie. Onze visie is het fabriceren van moderne sandalen met een individueel loopcomfort, volledig zelf samen te stellen door de klant. Wat Sandalinos® uniek maakt is de online configurator tool: //sandalinos.nl/sandal, via deze tool stelt u online zelf eenvoudig uw sandaal samen. Hierbij kunt u kiezen uit diverse modellen sandalen met een uitgebreide kleur- en materiaalkeuze.

Iedere sandaal van Sandalinos® is Custom Made en daardoor uniek. De sandalen worden d.m.v. een pasafspraak bij uw voetspecialist volledig voor uw voet op maat gemaakt, hierbij kan rekening gehouden worden met eventuele voetklachten en/of specifieke wensen.

De productie van de sandalen vindt plaats in onze eigen fabriek in Strijen. Hier zijn dagelijks professionele werknemers, met uitgebreide kennis van voet- en loopcomfort, bezig met het fabriceren van Custom Made sandalen.

Sandalinos kenmerken

  • Keuze uit 12 dames en 10 herenmodellen in 21 kleuren en prints
  • Teenslippers, sandalen
  • Pasgemaakt op een leest die uw voetvorm evenaart
  • Levertijd: 4-6 weken

Voor meer informatie over Sandalinos® kunt u kijken op; www.sandalinos.nl/

een afspraakverzoek voor uw slippers op maat

Voor het aanmeten van deze slippers, sandalen en sloffen van Sandalinos kunt u een afspraak maken met de Hallux podotherapeut. Via de locatiezoeker kunt u zien welke podotherapeut in uw buurt deze dienst aanbiedt.