Slippers en sandalen op maat FITS Footwear

In de tuin, binnenshuis of op zomervakantie. Het zijn voorbeelden van momenten waarop we vaak geen schoenen dragen, maar slippers, sandalen of sloffen. Voor veel mensen met voetklachten is het lopen op slippers, sandalen of sloffen een utopie. Dat hoeft niet meer!

FITS Footwear biedt volledig op maat gemaakte slippers, sandalen en sloffen met een ‘therapeutische interventie’. Dat wil zeggen: met een op uw voet afgestemd voetbed.

Uw Hallux-podotherapeut zorgt ervoor dat uw 3D aangemeten voetbed 1 op 1 verwerkt wordt in de slippers en/of sandalen van FITS. U kunt vervolgens zelf bepalen hoe uw slipper op maat eruit komt te zien. Op elke praktijklocatie van Hallux Voetexperts ligt speciaal voor u, een stalenboek met de kleuren en materialen die u kunt kiezen voor uw eigen unieke slippers. Elk seizoen wordt de collectie vernieuwd met nieuwe kleuren, materialen en modellen. Benieuwd naar de collectie? Bekijk ze hier

Eigenschappen van FITS Footwear;

  • Volledig op maat gemaakte slippers, sandalen en sloffen!
  • 100% op maat gemaakt 3D voetbed / therapeutische ondersteuning!
  • Vele verschillende modellen en kleuren beschikbaar; customize uw FITS!
  • Extra mogelijkheden voor mensen met beenlengte verschil!

    Bent u benieuwd hoe uw slippers op maat worden aangemeten door uw Hallux podotherapeut? Kijk dan hier naar onze introductie video op Youtube.

Maak een afspraak met de podotherapeut voor uw unieke FITS

Van maandag t/m vrijdag kunt u van 08.00 tot 17.00 uur telefonisch een afspraak maken via het telefoonnummer 088 – 3456543. U kunt ook een afspraakverzoek versturen via het onderstaande formulier. Na het verzenden van uw aanvraag wordt er met u contact opgenomen om een afspraak in te plannen op één van onze locaties bij u in de buurt.De tarieven voor uw slippers op maat liggen tussen de €200 en €270. Afhankelijk van het pakket van uw zorgverzekering kunt u een bepaald bedrag terug ontvangen van uw zorgverzekeraar.