Slippers en sandalen op maat FITS Footwear

In de tuin, binnenshuis of op zomervakantie. Het zijn voorbeelden van momenten waarop we vaak geen schoenen dragen, maar slippers, sandalen of sloffen. Voor veel mensen met voetklachten is het lopen op slippers, sandalen of sloffen een utopie. Dat hoeft niet meer!


Slippers op Maat

FITS: slippers op maat biedt volledig op maat gemaakte slippers, sandalen en sloffen met een ‘therapeutische interventie’. Dat wil zeggen: met een op uw voet afgestemd voetbed.

Uw Hallux-podotherapeut zorgt ervoor dat uw 3D aangemeten voetbed 1 op 1 verwerkt wordt in de slippers van FITS. U kunt vervolgens zelf bepalen hoe uw slipper op maat eruit komt te zien. Op elke praktijklocatie van Hallux Voetexperts ligt speciaal voor u, een stalenboek met de kleuren en materialen die u kunt kiezen voor uw eigen unieke slippers.

Eigenschappen van Fits;

  • Volledig op maat gemaakte slippers en sandalen!
  • 100{42daf8ca6461d514c8b0c9082eac92ea41c43c9db1cb6d1d53486250f29f6a08} op maat gemaakt 3D voetbed / therapeutische ondersteuning!
  • Vele verschillende modellen en kleuren beschikbaar; customize uw FITS!
  • Extra mogelijkheden voor mensen met beenlengte verschil!

Bent u benieuwd hoe uw slippers op maat worden aangemeten door uw Hallux podotherapeut? Kijk dan hier naar onze introductie video op Youtube.

Uitgebreid assortiment
FITS heeft een uitgebreid assortiment voor zowel dames als heren waaruit je kunt kiezen. Elk seizoen wordt de collectie vernieuwd met nieuwe kleuren, materialen en modellen. Wist je dat je alle modellen verder kunt customizen door het bovenwerk, voetbed of loopzool aan te passen?
Wij beschikken over modellenboeken en stalenboeken om samen het perfecte model uit te kiezen. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de collectie op www.fitsfootwear.nl of maak een afspraak bij één van onze praktijken.

Aanvraagformulier slipper en sandalen actie

Maak een afspraakverzoek voor uw slippers op maat

Voor het aanmeten van deze slippers, sandalen en sloffen kunt u een afspraak maken met een Hallux podotherapeut bij u in de buurt. Via het praktijken overzicht kunt u zien welke podotherapeut in uw buurt deze dienst aanbiedt.

Maak een afspraak!

De tarieven voor uw slippers op maat liggen tussen de €200 en €270. Afhankelijk van het pakket van uw zorgverzekering kunt u een bepaald bedrag terug ontvangen van uw zorgverzekeraar.