Slippers, sandalen en sloffen op maat

In de tuin, binnenshuis of op zomervakantie. Het zijn voorbeelden van momenten waarop we vaak geen schoenen dragen, maar slippers, sandalen of sloffen. Voor veel mensen met voetklachten is het lopen op slippers, sandalen of sloffen een utopie. Dat hoeft niet meer!

Bent u in het bezit van Hallux steunzolen op maat dan kunnen deze één op één gekopieerd worden naar uw op maat gemaakte slippers of sandalen.  Hierbij wordt natuurlijk gekeken naar de lengte en breedte van elke voet.

U bepaalt hoe uw slippers en sandalen eruit zien.

Uw nieuwe slippers en/of sandalen van Fits, Sandalinos en Zlippo stelt u helemaal zelf samen. Van elk model zijn er meerdere kleurencombinaties en materialen mogelijk. Zo creëert u zelf uw eigen unieke moderne comfortabele slippers en/of sandalen. Tijdens het aanmeten kunt u in het stalenboek al een keuze maken voor de materialen en kleuren van uw voorkeur.

Let op: Op de locaties Druten, Harderwijk, Nijverdal, Raalte en Almelo worden slippers aangemeten van de merken Sandalinos en Zlippo. Op de overige Hallux locaties worden slippers aangemeten van Fits.

Bent u benieuwd hoe uw slippers op maat aangemeten worden? Kijk dan hier naar onze introductie video op Youtube.

Afhankelijk van het pakket van uw zorgverzekering kunt u een bepaald bedrag terug ontvangen van uw zorgverzekeraar.


Maak een afspraakverzoek

Voor het aanmeten van deze slippers, sandalen en sloffen kunt u een afspraak maken met een Hallux podotherapeut bij u in de buurt. Via de locatiezoeker kunt u zien welke podotherapeut in uw buurt deze dienst aanbiedt.