FITS slippers op maat

FITS: slippers op maat biedt volledig op maat gemaakte slippers, sandalen en sloffen met een ‘therapeutische interventie’. Dat wil zeggen: met een op uw voet afgestemd voetbed.

Uw Hallux-podotherapeut zorgt ervoor dat uw 3D aangemeten voetbed 1 op 1 verwerkt wordt in de slippers van FITS. U kunt vervolgens zelf bepalen hoe uw slipper op maat eruit komt te zien. Op elke praktijklocatie van Hallux Voetexperts ligt speciaal voor u, een stalenboek met de kleuren en materialen die u kunt kiezen voor uw eigen unieke slippers. Op de website van Fits kunt u alvast een kijkje nemen hoe u uw slipper wilt samenstellen.

Eigenschappen van Fits;

  • Volledig op maat gemaakte slippers en sandalen!
  • 100% op maat gemaakt 3D voetbed / therapeutische ondersteuning!
  • Vele verschillende modellen en kleuren beschikbaar; customize uw FITS!
  • Extra mogelijkheden voor mensen met beenlengte verschil!

Bent u benieuwd hoe uw slippers op maat worden aangemeten door uw Hallux podotherapeut? Kijk dan hier naar onze introductie video op Youtube.

De tarieven voor uw slippers op maat liggen tussen de €200 en €270. Afhankelijk van het pakket van uw zorgverzekering kunt u een bepaald bedrag terug ontvangen van uw zorgverzekeraar.


Maak een afspraakverzoek voor uw slippers op maat

Voor het aanmeten van deze slippers, sandalen en sloffen kunt u een afspraak maken met een Hallux podotherapeut bij u in de buurt. Via de locatiezoeker kunt u zien welke podotherapeut in uw buurt deze dienst aanbiedt.