Voetklachten? Hallux helpt

Heeft u pijnlijke voetklachten of fysieke klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die veroorzaakt worden door een afwijkend functioneren en/of een afwijkende stand van de voeten? Dan kan de Hallux podotherapeut u waarschijnlijk helpen. Wij bieden oplossingen op maat voor verschillende voetklachten.

Individuele begeleiding

Voetklachten kunnen ervoor zorgen dat u minder beweegt en sporten achterwege laat. Bij Hallux proberen we dat te voorkomen, want bewegen en vooral lopen is goed voor lichaam en geest. Wanneer u met voetklachten bij ons komt inventariseren we uw klachten en wensen. Door middel van een behandelplan op maat proberen we de pijn te laten verdwijnen of in ieder geval te verminderen. Voetklachten kunnen op diverse manieren behandeld worden. De behandeling richt zich erop uw voetstand of looppatroon te corrigeren. Mogelijke oplossingen zijn:

Verdere behandelingen zijn ook mogelijk. De laatste mogelijkheid om uw voetklachten te verminderen is voetchirurgie. Hier wordt vaak pas voor gekozen als andere behandelmethoden niet blijken te helpen.

Een afspraak maken

Voor meer informatie bij uw voetklachten of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde Hallux podotherapeut. Voor algemene informatie over Hallux kunt u gebruikmaken van het contactformulier.