Schoenen op maat gemaakt

Bepaalde houdingsklachten en voetproblemen kunnen opgelost worden met (orthopedische) schoenen op maat. U kunt hiervoor terecht bij Hallux. Onze podotherapeuten kunnen u exact vertellen wat u nodig heeft, terwijl onze schoenmaker zorgt voor perfecte schoenen op maat.

Individuele oplossingen

Schoenen op maat worden door de meeste zorgverzekeraars alleen verstrekt, en deels vergoed, na voorschrijving door een specialist. In enkele gevallen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. De schoenen dienen een functionele oplossing en worden speciaal voor u op maat gemaakt. De zool wordt aangepast aan uw specifieke voetstand en ondersteunt zo op een juiste wijze de gewrichten, banden en kapsels van de voet. Door schoenen op maat verlichten uw pijnklachten of verdwijnen ze zelfs. Onze podotherapeuten kunnen u er alles over vertellen.

Hallux biedt bovendien modieuze schoenen op maat. Wij werken samen met Brigante shoes, zodat u te allen tijde kunt kiezen uit een groot assortiment schoenen die voldoen aan de laatste trends.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken bij een van onze locaties voor orthopedische schoenen? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om de afspraak in te plannen.