Steunzolen op maat

Wanneer u veel loopt of staat, wilt u geen last hebben van pijnlijke voeten of fysieke klachten die samenhangen met de stand van uw voeten of de afwikkeling tijdens het lopen. Is dit wel het geval, dan kunnen steunzolen een oplossing bieden. Steunzolen kunnen fysieke klachten en pijnlijke voeten verminderen. De Hallux podotherapeut kan u hierover adviseren.

Klachten en oplossingen

Steunzolen op maat worden door de Hallux podotherapeut speciaal op maat gemaakt en ondersteunen de gewrichten, banden en kapsels van uw voet. Ook kunnen ze uw voeten ontlasten of de voetstand corrigeren. De steunzolen verlichten of verminderen uw pijnklachten, omdat ze precies passen bij uw specifieke voetproblemen. Ze werken het best in combinatie met adequaat schoeisel. Steunzolen kunnen onder andere een oplossing zijn bij voetklachten als;

Steunzolen op maat gemaakt

Uw therapeutisch steunzolen worden op maat gemaakt. Naast een  therapeutische zool voor dagelijks gebruik kunt u uw therapie ook gebruiken in sportschoenen, slippers & sandalen, huisschoenen en veiligheids-/werkschoenen. De Hallux podotherapeut kan u hier uitgebreid over informeren.

Bezoek aan een podotherapeut

Of steunzolen op maat ook uw pijnklachten kunnen wegnemen, kan de Hallux podotherapeut u precies vertellen. Vind hier een praktijk bij u in de buurt en maak direct een afspraak bij een van de Hallux podotherapeuten. Voor algemene vragen over Hallux, kunt u contact met ons opnemen door middel van het contactformulier.

Hallux Voetexperts is de specialist op het gebied van podotherapie. U vindt ons in o.a in de regio van Rotterdam, Utrecht, Breda en Amsterdam.