Veiligheidsmaatregelen op locatie

De afgelopen periode heeft in het teken gestaan van het gereed maken van onze praktijklocaties voor veilige behandelingen. We hebben een protocol opgesteld waardoor al onze podotherapeuten op de hoogte zijn van de eisen waaraan wachtkamers en behandelkamers moeten voldoen. Bij het opstellen van het protocol hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de kennis en de input van onze branchevereniging de NVvP.

Onderstaande video geeft u inzicht in de nieuwe werkmethodiek binnen onze praktijken.

Veiligheidsmaatregelen op locatie

Wij hebben er vertrouwen in, dat wij u via deze nieuwe manier van werken, een veilige omgeving bieden,om u te kunnen helpen.


Afspraak maken met een podotherapeut bij u in de buurt?

Wilt u een afspraak? Dan verzoeken wij u te klikken op de button “afspraak maken” of contact op te nemen met ons secretariaat middels het nummer: 088-3456543
Voorwaarden praktijkbezoek

 • Wij schudden geen handen.
 • Als u hoest, veel moet niezen of verkoudheidsklachten heeft, kunt u niet naar onze praktijk komen. Gebeurt dit per ongeluk toch, doe dit dan in de elleboog. Snuit uw neus in een wegwerpzakdoekje en gooi deze meteen na gebruik weg.
 • Heeft u een vraag over bijvoorbeeld een rekening, een pijnklacht of wilt u een afspraak verzetten? Bel ons dan. Loop niet zonder afspraak de praktijk binnen, dit om contact met onze andere cliënten zoveel mogelijk te voorkomen.
 • Slechts één cliënt (en bij noodzaak 1 begeleider) hebben toegang tot de behandelkamer.
 • Wij verzoeken u om stipt op tijd op uw afspraak te zijn. Dus niet tien minuten te vroeg en niet vijf minuten te laat. Als u te laat komt, is de kans aanwezig dat we u niet meer kunnen helpen. Bent u te vroeg, wacht dan (indien mogelijk) in uw auto of bij droog weer in ieder geval buiten en kom precies op tijd de praktijk binnen.
 • Onze wachtkamer en de hal (indien van toepassing) bij de ingang worden voortaan net zo goed en vaak gedesinfecteerd als onze behandelkamers.
 • We verwachten van u dat u uw handen desinfecteert bij het betreden van de wachtkamer (dit zal op 95% van onze locaties mogelijk zijn) en in de behandelkamer.
 • Heeft u een pijnklacht of een andere hulpvraag, maar bent u op leeftijd of heeft u een onderliggende lichamelijke aandoening en behoort u daarmee tot de risicogroep? Belt u ons dan gerust, dan overleggen we met elkaar wat we kunnen doen om u toch te helpen.
 • Bent u in de gegeven situatie angstig om te komen? Bedenkt u zich dan dat u bij ons in een zeer hygiënische omgeving bent, waar wordt gewerkt volgens de strengste richtlijnen. Uw en onze gezondheid staan te allen tijde voorop.
 • Zorg dat uw gegevens in ons bestand altijd up-to-date zijn. Denk hierbij vooral aan adres, telefoonnummer(s) en e-mailadres(sen). De huidige situatie is zeer veranderlijk en het kan dus zijn dat we uw afspraak toch moeten verplaatsen of afzeggen.
 • Net als voorheen geldt de regel dat u afspraken minimaal 24 uur van tevoren af moet zeggen als u verhinderd bent.