Voetchirurgie

Niet in alle gevallen bieden oefeningen, podotherapeutische hulpmiddelen of speciaal schoeisel, voldoende vermindering van uw pijnlijke voetklachten. Soms is enkel voetchirurgie een oplossing. In dat geval kunt u terecht op het gezamenlijk spreekuur van de Hallux podotherapeut en een orthopedisch chirurg.

Het spreekuur

Het Hallux Voetchirurgie spreekuur kunt u alleen bezoeken na verwijzing door uw huisarts. Op het gezamenlijk spreekuur beoordelen de orthopedisch chirurg en de Hallux podotherapeut samen uw klachten en wordt bepaald of voetchirurgie noodzakelijk is. Het kan ook zijn dat behandeling door een podotherapeut alleen al voldoende is.

Vaak is voetchirurgie de laatste mogelijkheid die wordt toegepast. Als andere behandelingen niet voldoende hebben geholpen, kan voetchirurgie een oplossing bieden. Klachten waarbij voetchirurgie regelmatig wordt toegepast zijn:

  • Mortonse Neuralgie (beklemde zenuw)
  • Hallux Valgus (knok grote teen)
  • Hamertenen
  • Hallux limitus (stijve grote teen)

Afspraak maken met een voetchirurg

Wilt u een afspraak maken voor het gezamenlijke spreekuur, dan heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt voor Hallux Voetchirurgie terecht in Utrecht

Heeft u al een doorverwijzing en wilt u direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op met: 088-3456543 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om de afspraak in te plannen.