Gezocht: Podotherapeut m/v in Amsterdam

Vacature podotherapie

Ben jij klaar voor een nieuwe inspirerende omgeving of om de volgende stap in je leven (of loopbaan) te maken?De bruisende praktijken van Hallux van Dijk, Partner van Hallux Voetexperts, zoekt versterking.


Typisch jouw werkdag
Het is 08:30 en je komt binnen op jouw praktijklocatie in Amsterdam van vandaag. Eerst tijd voor een kop koffie en een praatje met een van de fysiotherapeuten van het centrum. Jullie hebben het even over het weekend, vervolgens over een cliënt die jullie samen behandelen. Daarna loop je door naar je eigen kamer.

Je start de computer en opent eerst even je mail. .Je ziet al snel welke terugbelverzoeken je hebt staan en pakt, terwijl je een nip van de koffie neemt, de telefoon om deze direct aan te pakken. Het spreekuur begint. Drie onderzoeken van een uur en één cliënt die haar zolen komt halen staan op het programma voor de lunch. Helaas belt de cliënt die haar zolen komt halen af. Geen probleem. De tijd tot de lunch gebruik je om je inventarisatie van huisartsen en fysiotherapeuten af te ronden voor je voorstelronde van volgende week.

12.30 lunchtijd! En verdiend ook. Tijd om even gezellig met collega’s (huisartsen en fysio’s) bij te kletsen.

Na de lunch is er eerst een uur om de aanpassingen te doen. Daarna weer verder met het spreekuur. Bij de tweede cliënt loop je vast en je wilt toch even de mening van je collega horen. Je klopt aan bij de manueel therapeut, en hij kijkt direct even mee. Een goede oplossing is samen gelijk gevonden en de cliënt gaat tevreden weer naar huis. Je sluit de dag af met de laatste zolen die je nog moet intekenen.

Voordat je de deur achter je dicht wilt trekken gaat je telefoon, heb je mij aan de lijn. Ik ben benieuwd hoe je dag is geweest. Ik sluit af met tot morgen, want dan is het woensdag, de vaste dag dat we met z’n allen op de hoofdlocatie werken.

Jouw kernverantwoordelijkheden…

Met stip op één is natuurlijk dat je jouw cliënten de best mogelijke zorg biedt.

  • Samenwerken en het ontwikkelen van relatie(s) met andere zorg professionals.
  • Ondernemen in de praktijk. Je krijgt namelijk de verantwoordelijkheid voor een ‘eigen’ praktijklocatie die je gaat doorontwikkelen

Jouw carrièrekansen…
Alles is bij ons bespreekbaar! Van ideeën voor praktijkontwikkeling tot salaris. Meedenken en zelf met ideeën komen wordt zeer gewaardeerd. Wil jij bijvoorbeeld hogerop komen, dan kan dat natuurlijk. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen op jouw gewenste niveau. Zolang je maar kunt onderbouwen hoe je het wilt aanpakken.

Wat kun je van ons verwachten…

  • Alle ruimte voor eigen ideeën, initiatief en ondernemerschap
  • Een salaris waar je blij van wordt
  • 25 vakantiedagen: Waarbij overuren kunnen worden opgenomen als extra vakantiedagen.
  • Leaseauto: Volkswagen Polo of UP!
  • Opleidingsmogelijkheden: Zoals een opleiding sportpodotherapie.

Wil jij wel ondernemen maar niet het risico en lasten dragen van een eigen praktijk? Dan staat de koffie voor je klaar bij Hallux van Dijk!

Heb je interesse stuur dan vandaag nog je CV en motivatiebrief naar Mirte van Dijk: mirte@hallux-groep.nl.