Gezocht: Podotherapeut m/v regio Utrecht

Closeup portrait of a smiling young businesswoman showing thumbs up sign, using laptop

Start             : 1 september 2016

Aantal uren : 24 – 40 uur

Locatie         : regio Utrecht

Ben jij ondernemend, proactief, nieuwsgierig, creatief, empathisch en een teamplayer? Heb je een klantgerichte instelling en een positieve werkhouding? Ben je een gediplomeerd podotherapeut, zelfstandig, werk je graag in teamverband en heb je een flexibele instelling? Communiceer je gemakkelijk met klanten en collega’s? Heb je geen 9-5 mentaliteit en hebt je affiniteit met automatisering?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Hallux Groep is een groeiende podotherapie organisatie met meer dan 55 praktijken in heel Nederland. Voor de regio Utrecht zijn we op zoek naar een podotherapeut die de Hallux Groep beter op de kaart gaat zetten.

De missie van de Hallux Groep is de wereld gezonder en gelukkiger maken.

Visie Hallux

De Hallux Groep gelooft erin de wereld een beetje beter en gelukkiger te maken door mensen in beweging te brengen of te houden. Bewegen is gezond, want hierdoor verbeteren veel lichamelijke functies. Als mensen beperkt worden in hun vrijheid van bewegen door pijnklachten aan voeten, knieën, heupen of lage rug raken zij veelal gefrustreerd.

De voet van A tot Z

De Hallux Groep wil met een totaal dienstenpakket alle voetklachten of klachten aan knieën, heupen of lage rug die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten kunnen verhelpen of verbeteren. De Hallux Groep heeft alle disciplines in huis, of werkt hier nauw mee samen, om boven genoemde klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

Kwaliteit en kennis

Alle podotherapeuten van Hallux hebben een vierjarige hbo-opleiding podotherapie gevolgd en volgen de verplichte bijscholingen.
Hallux Academie ontwikkelt zelf trainingen en cursussen. Voor de eigen podotherapeuten, maar ook voor podotherapeuten die niet bij Hallux zijn aangesloten. En voor aanpalende disciplines, zoals fysiotherapeuten.

Hallux podotherapeuten volgen een verplichte interne opleiding tot ‘casemanager’. Hierdoor kunnen zij in de samenwerking met andere voetspecialisten en aanverwante (para)medische disciplines het beste de belangen van de cliënt behartigen. De Hallux podotherapeut is de spin in het web van de voetzorg.

Wat je van ons kunt verwachten:

   • Een korte lijn met de verwijzers
   • Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
   • Een goed ingerichte praktijkruimte
   • Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
   • Leaseauto behoort tot de mogelijkheden
   • Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat
   • Korte communicatielijnen
   • Jong team en een professionele uitstraling

De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de regio Utrecht. Je zult starten met de overname van de individuele behandeltrajecten. Daarbij is er ruimte om je eigen agenda verder uit te bouwen. In de praktijken van Hallux zijn diverse specialismes aanwezig en wordt er onderling veel samengewerkt.

Wat we van jou verwachten:

   • Een afgeronde opleiding podotherapie
   • Ben je een startende podotherapeut of nog in opleiding tot podotherapeut dan kun je via het leer-/werktraject van Hallux hele mooie stappen maken
   • Je bent bereid om het huidige netwerk te onderhouden en een eigen netwerk op te bouwen
   • Zelfstandig houden van spreekuren met onze klanten
   • Op professionele wijze een anamnese, voortbrengingsproces, kwaliteitsbewaking en nazorgtraject uitvoeren
   • Verzorgen van lezingen voor diverse doelgroepen
   • Samenwerking in de diabetes ketenzorg in de 1ste lijn
   • Multidisciplinaire spreekuren in de 2de lijn (optioneel)

Wat biedt Hallux?

Een inspirerende werkomgeving voor mensen die zich willen ontwikkelen als podotherapeut en als mens. Heb je interesse stuur dan vandaag nog je CV en motivatiebrief naar contact.

Open sollicitaties

Hallux is een snelgroeiende organisatie, waardoor er regelmatig meerdere mogelijkheden zijn binnen de groep. Voel jij je aangesproken door onze missie, visie en kernwaarden?