Workshop Voetentraining 10 juni 2016

Het is lente en dat geeft energie. Tijd voor verfrissing en nieuwe therapievormen. Hallux introduceert daarom de workshop voetentraining. Leer uw klanten het lichaam te versterken en de belastbaarheid te vergroten.

Voetentraining kan worden ingezet als alternatief of samen met zolentherapie om patiënten van voorvoet en fasciopathie plantaris klachten af te helpen. Combineer voetentraining met taping en manuele technieken om voetklachten te verhelpen.

Het doel van deze bijscholing is om u inzicht te geven in de Best Evidence Based Practice van de herstelmogelijkheden van voetvorm- en functie met voetentraining en/of taping. Ervaar zelf ook het gebruik van minimalistisch schoeisel. Combineer voetentraining met taping en manuele technieken om voetklachten te verhelpen. Aan het einde van de workshop kunt u uw klanten adviseren en trainen in voetoefeningen.

De volgende keer komt u verder dan; “Gaat u tijdens het tandenpoetsen op 1 been staan.”

Trainster: Dr. Ir. Yvonne Bontekoning 
Datum: 
vrijdag 10 juni 2016
Locatie: Energiecentrum de Volmolen, Volmolen 4, 5561 VH Riethoven
Doelgroep: Podotherapeuten
Kosten: € 295,- per persoon (incl. 21% BTW, koffie, thee en uitgebreide lunch)

Hallux Academie inschrijfformulier

U kunt zich hier inschrijven voor de cursussen en congressen van de Hallux Academie. Wanneer u vragen heeft dan kunt u ons per e-mail: academie@hallux-groep.nl of telefonisch bereiken op: 088 – 345 6 511.

> Terug naar het overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *